+ Pėrgjigju Temės
Faqja 22 nga 24 I pariI pari ... 12 20 21 22 23 24 E funditE fundit
Duke shfaqur rezultatin 316 deri 330 prej 358
    buki73 is on a distinguished road

Antarėsuar
    Jan 2010
    Postime
    24
    Pelqej/Faleminderit Stats

Standard

Cito Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Xuki Shiko postimin
    Shkolla fillore Tupallė, viti 1957, mė mėsuesin tonė Ukė Ismajli

Edhe kėto fotografi jan nga shkolla fillore nė Tupallė, por vitet nuk ua di saktėsisht....fundi i 70-eve dhe fillimi i 80-eve!

dhe kjo nė fund ėshtė klasa e jeme, besoj nė vitin 1983

Pėrshėndetje Agent....mirė e ke, por shumicės ua kam harruar emrat...kjo ka qenė para 26 apo 27 vite...por do ta provoj, bile disa qė mė kan mbetė n'mendje:

Djemt, nga e majta: 1. Naim ...., 2. Emin......, 3. Hysen Haliti, 4. Naim Kurti, 5. Agim....., 6. Remzi Ferati, 7. Shaban Selmani, 8. Kadri (?)....., 9. Lulzim Bajrami, 10. Lulzim (Kadriu ?)
    Qikat, nga e majta: 1. ?..........., 2. Bukurie Bajrami (?), 3. Hysnije Emini, 4. Lumnie Haliti, 5. Shukrije Hyseni, 6. ?............., 7. ?..........., 8. Hyrė (?)...., 9. Selvije Luta, 10. Bukurie (Rexhepi ?), 11. Nazmije Ferati.

Mėsuesi: Ramiz Kadriu
    Une jam anetare e re e keti forumi e di qe kjo foto asht moti ne forum e falenderoj ate qe e ka qit kete foto dashta ti plotesoj disa emra qe ju nuk po i diniqysh i keni harru shoket e klases more. Vajzat: Razč Jaha, Bukurije Bajrami, Hysnije Emini, Lumnije Haliti, Shukrije Hyseni, Mirsade Emini, Feride Rama, Hyrč rama, Selvije Luta, Bukurije Ruhani, Nazmije ferati. Djemt: Hajrullah Salihu, Emin Uka, Hysen Haliti, Naim Kurti, Agim Syla, Remzi Ferati, Shaban Selmani, Xhemail Kadriu, Lulzim Bajrami, Lulzim Ismaili

2. Falenderoi rajmond, Arta, ALBERT, albertt, Bijevllase dhe1 tjere falenderuan per kete postim.

Xuki is on a distinguished road

Antarėsuar
    Jan 2009
    Postime
    289

Standard

Tung Buki

Falemnderit shumė qė i plotėsove dhe pėrmirėsove emrat. Nuk ta harroj kurrė!

Po i kam harru bre emrat, se askush nuk mė ka qu panarama, qė mos mi harru!

Hajt pash mu tregom se cila je nė foto e tani tė tregoj unė ty se cili jam unė!

Pėrshėndetje pėr shoqet dhe shokėt e ksaj klase, tė cilt moti nuk i kam pa!

Xuki

Antarėsuar
    Jan 2010
    Postime
    24

Standard njoftim

Tung Buki

Falemnderit shumė qė i plotėsove dhe pėrmirėsove emrat. Nuk ta harroj kurrė!

Po i kam harru bre emrat, se askush nuk mė ka qu panarama, qė mos mi harru!

Hajt pash mu tregom se cila je nė foto e tani tė tregoj unė ty se cili jam unė!

Pėrshėndetje pėr shoqet dhe shokėt e ksaj klase, tė cilt moti nuk i kam pa!

Xuki
    pershendetje Xuki une jam e dyta nga e majta e ti kush je

Antarėsuar
    Jan 2009
    Postime
    289

Standard

Tung Buki

Unė jam qaj mrrolani, por gjithė isha mė i urti i klasės...i pesti nga e djathta ose i gjashti nga e majta.

Unė edhe ti gati kojshi nė tupallė!

A pe din cili jam?

Antarėsuar
    Jan 2010
    Postime
    24

Standard

Tung Buki

Unė jam qaj mrrolani, por gjithė isha mė i urti i klasės...i pesti nga e djathta ose i gjashti nga e majta.

Unė edhe ti gati kojshi nė tupallė!

A pe din cili jam?
    tung xuki po po e di kush je me vjen mier qe u takum ketu ne forum tash po e di pse nuk i ke njoft krejt shoket e klases ti moti je largu prej aty

Anėtarė Kuvendi
    albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold

Antarėsuar
    Feb 2009
    Vėndndodhja
    Tupall
    Postime
    1,725

Standard

Nga ana e majt kemi Ahmet Salihu(shumari) dhe Brahim Salihu (Curri) dikur n'Tupall ne nje darsem

Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga albertt : 02-07-2010 nė 12:43 AM
    University of Nis (Medvegjė)
    Faculty of Economics

• Falenderoi Bijevllase, rajmond, ALBERT, safet79, Ilir.A dhe3 tjere falenderuan per kete postim.
    Anėtarė Kuvendi
    meri has much to be proud of meri has much to be proud of meri has much to be proud of meri has much to be proud of meri has much to be proud of meri has much to be proud of meri has much to be proud of meri has much to be proud of

Antarėsuar
    Feb 2009
    Vėndndodhja
    Vicenza
    Postime
    1,426

Standard

Ma ne fund e njofta i cili eshte ai i famshmi Brahim Salihu (Curri). Sa e sa here e kam degjuar ate emer, por nuk kam njohur si fugur. Flm Albert! Pershendetje!
    Trojet e ndara nė copa
    Do t'i bashkojmė - tė bejmė fuqi,
    Tė bindet gjithė Evropa,
    Mos bėjė padrejtėsi !

Medvegja ime

• Falenderoi albertt falenderoi per kete postim.
    Anėtarė Kuvendi
    albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold albertt is a splendid one to behold

Antarėsuar
    Feb 2009
    Vėndndodhja
    Tupall
    Postime
    1,725

Standard

Ma ne fund e njofta i cili eshte ai i famshmi Brahim Salihu (Curri). Sa e sa here e kam degjuar ate emer, por nuk kam njohur si fugur. Flm Albert! Pershendetje!
    Faleminderit e Nderuara ime Meri ...Kjo foto esht e vjeter kogja,pra do t'sjell edhe foto tjera t'vjetra qe te i njofim figurat e asaj kohe te cilet kane qene me emer n'Tupall (Medvegj)
    University of Nis (Medvegjė)
    Faculty of Economics

• Falenderoi meri falenderoi per kete postim.
    Administrator
    Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute

Antarėsuar
    Jan 2007
    Vėndndodhja
    Medvegjė&Prishtinė
    Postime
    3,918

Standard

E ke pas Meri nje foto te keti zotriut te tema e Referendumit ne vitin 1992 qe u mbajt ne Tupalle per bashkangjitje me Kosoven.Ate tem e kije te nen Forumi HISTORIA
    ...:::Medvegja.Info , Medvegja.net:::...

Kontakto email dhe msn kontakt@medvegja.net

• Falenderoi meri, albertt falenderoi per kete postim.

Antarėsuar
    Jan 2009
    Postime
    289

Standard

Cito Postimi origjinal ėshtė bėrė nga buki73 Shiko postimin
    tung xuki po po e di kush je me vjen mier qe u takum ketu ne forum tash po e di pse nuk i ke njoft krejt shoket e klases ti moti je largu prej aty
    Tung Buki

U gėzova shumė qė dul dikush qė u deklaru qė ishte atėher nė tė njėjtėn klasė me mua...falemnderit shumė.

Kėto ditė u bėn 26 vite qė ia ktheva shpinėn Tupallės nė drejtim tė zvicėres, isha 10 vjeēar , por fotografinė e kam ruajt si sytė e ballit!

Me shpresė qė je mirė dhe tu kan plotėsu deri tash tė gjitha dėshirat tė pėrshėndes pėrzemėrsisht.

Xuki

Administrator
    Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute Burim.U has a reputation beyond repute

Antarėsuar
    Jan 2007
    Vėndndodhja
    Medvegjė&Prishtinė
    Postime
    3,918

Standard

Fatkeqesia me e madhe e jon i nderuar Xuki por edhe ju tjeret eshte qe ja kthyem shpinen keti vendi kaq te mir,keti vendi qe me gjelozi te madhe e rujten gjeneratat e meparshme.Ne jemi te vedijshem qe kete kthes nuk e kemi bere nga deshira,por nga presionet e ndryshme,mirpo nuk mund t'ia falim vetes asnjeher qe i lam keto Toka ne meshiren e te pameshishmeve.

Te shpresojm qe nje dit edhe per neve do lind nje diell e do na ndriqoj rrugen
    ...:::Medvegja.Info , Medvegja.net:::...

Kontakto email dhe msn kontakt@medvegja.net

• Falenderoi Xuki falenderoi per kete postim.
    luli72 is on a distinguished road

Antarėsuar
    Apr 2010
    Postime
    21

Standard

Cito Postimi origjinal ėshtė bėrė nga buki73 Shiko postimin
    Une jam anetare e re e keti forumi e di qe kjo foto asht moti ne forum e falenderoj ate qe e ka qit kete foto dashta ti plotesoj disa emra qe ju nuk po i diniqysh i keni harru shoket e klases more. Vajzat: Razč Jaha, Bukurije Bajrami, Hysnije Emini, Lumnije Haliti, Shukrije Hyseni, Mirsade Emini, Feride Rama, Hyrč rama, Selvije Luta, Bukurije Ruhani, Nazmije ferati. Djemt: Hajrullah Salihu, Emin Uka, Hysen Haliti, Naim Kurti, Agim Syla, Remzi Ferati, Shaban Selmani, Xhemail Kadriu, Lulzim Bajrami, Lulzim Ismaili
    Me qe jam i ri qe tani ne kete forum edhe po e di kush e ka kompletu kete foto nuk kam qka me shtu veq me paska marr malli me i pa shokte e mi tklases e nese dikuj i kujtohet po kete vite kemi shfaq nje dram trimerit e karkalecit e kemi quajt nese nuk gaboj e une kam pas rolin kryesor pres pergjigjje prej atyre qe me njohin.

Antarėsuar
    Jan 2009
    Postime
    289

Standard

Cito Postimi origjinal ėshtė bėrė nga luli72 Shiko postimin
    Me qe jam i ri qe tani ne kete forum edhe po e di kush e ka kompletu kete foto nuk kam qka me shtu veq me paska marr malli me i pa shokte e mi tklases e nese dikuj i kujtohet po kete vite kemi shfaq nje dram trimerit e karkalecit e kemi quajt nese nuk gaboj e une kam pas rolin kryesor pres pergjigjje prej atyre qe me njohin.
    Ooo tungjatjeta Luli72

Po mė doket, ose po them mė mirė, qė po ma merr mendja qė edhe ty tė kam kojshi dhe tė kam pasė nė klasė. Nuk po di pėr cilėn dramė po mendon, por e di qė me mėsuesin Ramiz ken shfaqė disa drama. Mė kujtohet njo, pėr tė cilėn i pata ngjitė do mustaqe...me ngjitės (lepak hahahaha)...veq lėkura jeme e din ēka kam hjekė me i hjekė tani musteqet...a po mendon pėr atė dramėn me shpata? Ani ti e ke pasė rolin kryesorė...por normal, se isha ma i madhi nė klasė.....hihihi

Tė pėrshėndes pėrzemėrsisht.

Remziu

• Falenderoi Liridon.Z, Burim.U falenderoi per kete postim.
    luli72 is on a distinguished road

Antarėsuar
    Apr 2010
    Postime
    21

Standard

[QUOTE=Xuki;64124]Ooo tungjatjeta Luli72

Po mė doket, ose po them mė mirė, qė po ma merr mendja qė edhe ty tė kam kojshi dhe tė kam pasė nė klasė. Nuk po di pėr cilėn dramė po mendon, por e di qė me mėsuesin Ramiz ken shfaqė disa drama. Mė kujtohet njo, pėr tė cilėn i pata ngjitė do mustaqe...me ngjitės (lepak hahahaha)...veq lėkura jeme e din ēka kam hjekė me i hjekė tani musteqet...a po mendon pėr atė dramėn me shpata? Ani ti e ke pasė rolin kryesorė...por normal, se isha ma i madhi nė klasė.....hihihi

Tė pėrshėndes pėrzemėrsisht.

emziu[/ Ta lumte shoku jem se ja ke qellu si me dore qaj vete jam kojshia i yt e qna treti gyrbeti e na humbi krejt e di qe je dikun nbazel po sakt nuk e di une gjindem ne spreitenbach kanton AG me siguri ke ndegju kisha pas shume deshire te takohemi e tbajm llaf niher si burrat per ate tupallen tone nperjashtim te naim kurtit edhe teje tani per te tjeret nuk di kurgja ma falenderoj gjithe stafin e forumit qe po na e mundson tpakten te komunikojme e mos te humbim krejt.Me shpres dhe deshire tmadhe qe ty dhe familjen tane tjeni shendosh e rahat ju pershendet:LULZIM BAJRAMI

• Falenderoi Burim.U, Arsim.U, Liridon.Z falenderoi per kete postim.

Antarėsuar
    Jan 2009
    Postime
    289

Standard

Cito Postimi origjinal ėshtė bėrė nga luli72 Shiko postimin
    Ta lumte shoku jem se ja ke qellu si me dore qaj vete jam kojshia i yt e qna treti gyrbeti e na humbi krejt e di qe je dikun nbazel po sakt nuk e di une gjindem ne spreitenbach kanton AG me siguri ke ndegju kisha pas shume deshire te takohemi e tbajm llaf niher si burrat per ate tupallen tone nperjashtim te naim kurtit edhe teje tani per te tjeret nuk di kurgja ma falenderoj gjithe stafin e forumit qe po na e mundson tpakten te komunikojme e mos te humbim krejt.Me shpres dhe deshire tmadhe qe ty dhe familjen tane tjeni shendosh e rahat ju pershendet:LULZIM BAJRAMI

Oooooo Lul.....po qysh t'kam o shoku i nderuar? Edhe unė e kam ditė, nejse qe disa javė, qė jeton nė Spreitenbach, por nuk disha si tė kontaktoj. Falė Buki73 u gjetum kėtu. Shpresoi qė ka edhe tjerė anėtarė tė klases kėtu nė forum dhe mundemi dikund me ogranizu njė takim tė pėrbashkėt. Naimin e kam pa para dy vite, Shabanin ndoshta njo dy, tri her prej qė jam nė zvicėr, kurse me tė tjerėt as unė nuk kam kontakt. Besoj qė e gjejna fijėn dikund edhe pėr tė tjerėt.

Unė dhe ti jena shumė ngat...rreth 70 km mendoj...dhe mundemi mu taku kur tė dojna. Shpresoi qė sa mė shpejt, se nime jan mbi 20 vite qė nuk jena pa!!

Lul, me shpresė qė shihemi sė shpejti dhe jeni tė gjithė shėndosh e mirė, tė pėrshėndes pėrzemėrsisht.

Remziu

• Falenderoi Burim.U falenderoi per kete postim.

•  
    + Pėrgjigju Temės
    Faqja 22 nga 24 I pariI pari ... 12 20 21 22 23 24 E funditE fundit

Tema Tė Njėjta

1. Pėrgjigje: 9
      Postimi Fundit: 10-14-2009, 10:26 PM
    2. Opinione
      By Burim.U in forum Medvegja
      Pėrgjigje: 10
      Postimi Fundit: 05-01-2009, 10:05 AM
    3. Pėrgjigje: 4
      Postimi Fundit: 12-18-2008, 12:00 AM