Albenian fotot i kam ba ne nje fshat afer Prishtines.Qe i ki te shpjegume pak me nalt,saktesishte para postimit te fundit te sam1rit.
Jeto sa tė duash, do tė vdesėsh!
Duaje kė tė duash, do tė ndahesh prej tij!
Puno ēfarė tė duash, atė do ta gjesh!
Muhamedi alejhis - selam
Shume te bukura cimi, ky vend me ngjall emocione, sdi pse por me perngjan ne Dediqin e Medvegjes...
hahah,po sam1r jo rastesisht ne nje postim ma nalt e kam cek se ky vend ngjan shum me vendet tona atje ne Medvegj.Eshte nje vend shum i bukur une pata rastin dy her me shku atje,kur isha per her te par kalova shum mire duke me ngjall shume kujtime nga vendi jone,dhe kur erdhi radha te shkoja per her te dyt kisha nje far ndjenje sikur shkoja ne Medvegj.
Jeto sa tė duash, do tė vdesėsh!
Duaje kė tė duash, do tė ndahesh prej tij!
Puno ēfarė tė duash, atė do ta gjesh!
Muhamedi alejhis - selam
Po Safet, kjo metod perdoret per me fotografu naten n'pergjithsi. Cdo fotoaparat modern, digjital, e ka opcionin ISO, edhe opcionin Exposure. Opcioni ISO ka disa shkall, e per me fotografu naten e qesim shkallen ma t'ult, (dikund 80 e ka aparati jem), ndersa me Exposure nenkuptojm kohen se sa objektivi ose syri i aparatit ton, ekspozohet ne drite, dhe pastaj shkrep. Pra sa ma shum qe vonon shkrepja e fotografis gjat nates, ai merr ma shum drite, edhe dalin fotografi ndisa raste shum spektakulare, sidomos kur fotografohet 1 burim i drites ne levizje, p.sh veturat(dritat e tyne).
Ndersa te fotografia e dyt, un kom perdor 1 bateri t'vogel, tu bo levizje t'qrregullta, osht fitu qajo pamje..
Noshta ju qartsova tej dikun, qysh bohen fotot me Long-Exposure, ose ekzpozim t'gjat..
Me respekt,
sam1r
po samir qitash me qit foto e ke spjegu sum mir.kam po shum ksi foto po qe se paskna dit qysh jane bo flm shum
shum pom pelqen qikjo fotoja e par nFk.
ps./ e kom 1 kshill per ty samir qe kur ta qitsh atu emrin Ton ish kan mir me qit nAnen e Djatht posht edhe me ba ma si hije mu dok ma mir se kshtu emri jot midis fotoje po e prish edhe pak hjeshin e Fotos.
Perndryshe hallall per foto qe po i bon
Falemnderit EskimO, verejtja jote eshte me vend, edhe un e kam kete problem por te pakten ti e din per qka sherben nje watermark. E ne rastin tim, ka pas rast qe fotografit e mia jon perdor n'weba tjera, me emra tjer (edhe pse masanej kom intervenu per mi hjek), e prej at'her kom fillu me praktiku qet lloj watermark bash n'mes t'fotografis edhe pse ia hup per nime hjeshin qysh po thu ti
...Po ndoshta e ke vrejt n'disa fotografi e kom qit veq n'anen e majte, me madhsi ma t'vogel, kshtu qe n'fotografit e radhes kini me pa qashtu, jo emrin e madh si perpara..
Me respekt,
sam1r
Aha Fakt osht qe i vjedhin shqiptar se ka turlifar njeri qe vjedh e fryhet nKrah teje.
veq kur ti Postojsh nMedvegjes e shkrun posht,se ma mmerr menja ska ktu naj njo qe vjedh foto![]()