nashta deri per 1 maj bohen maicat albert se edhe forumi nashta merr pjes ne turnirin n futboll,edhe turnirin pe fitojm me maica te reja
ps: tash e mas kena me bo edhe Qeizin me mbishkrim medvegja.net (hajgare pak)
nashta deri per 1 maj bohen maicat albert se edhe forumi nashta merr pjes ne turnirin n futboll,edhe turnirin pe fitojm me maica te reja
ps: tash e mas kena me bo edhe Qeizin me mbishkrim medvegja.net (hajgare pak)
forumi nashta merr pjes ne turnirin n futboll,edhe turnirin pe fitojm me maica te reja
uhahuauhauhhuliridon i sigurt a
...ishalla tybe ..nashta so temma me pyt veq a keni naj far ekipi more ??
Sa per maica,mir tha burimi edhe arsimi ,nashta deri sa te nxehet koha pak edhe e kishim bo diqka ma shum,nashta edhe naj ide tjeter![]()
University of Nis (Medvegjė)
Faculty of Economics
Liridon.Z falenderoi per kete postim.
Le more se me qata lojtar Liridon weq palidhje i njersitni der kto maicash
Tash ish kan mir me ba edhe naj xhemper me Medvegja.net-4-
► Play. The Best Memory
▌▌ Pause. The Unforgetable Moments
■ Stop. The HeartBreaks
◄◄ Rewind. The Good TimesI'ma different kind of STAR you'll ever meet..
vallahin ide perfect ama me gjet 1 sponsor qi e mban medvegja.net ish kan perfect nashta pom kuptoni naj firm qe me ja ba rrekllam firmen na kish sponsoru !?!
O Zot im, me emrin Tėnd e arrijmė mėngjesin dhe me emrin Tėnd e arrijmė mbrėmjen, me emrin Tėnd ngjallemi dhe me emrin Tėnd vdesim dhe te Ti ėshtė kthimi...
ka shum biznismena te Medvegjes veq duhet mi gjet veq
a ka me pas treja a qeto te vjetit mi marr mir une tre e kom hALO HEH :P
E unė smud tė hesht
Dua tė flas shqip
Tė jetoj shqip
Tė vdes shqip....
Bafti Krasniqi
mire bro une e du me ma siguru nje.
so gajle edhe me pare me qenedhe duhet me qen me pare se ska buxhet aq te madh staffi qe te naj shperndaj falas
...
edhe per 1 maj kysmet vi edhe une ju kqyri nese ka ven nashta edhe hi veq urime per kete iniciativ
Kishte me qen mir qe kjo iniciativ te merret para nje majit.Perndryshe vera ma ish kan mir me mendu per dizajnin qysh e tekqe shqiptari veq falas kerkon hehe poo ku ka falas sod o hacker
Shum shpejt do te shqyrtohet mundesia mi pregadit keto maica,madje qysh tani do ti lusja dizajneret e Forumit Jetonin dhe Ilirin qe te fillojn te merren me kete pune.
Sa i perket pageses nuk e besoj se ne do kemi mundesi te shperndajm falas ndonje maic,mirpo do te shohim
rrespekt
qfar fal bre ai duhet me ju pagu juve per dizajn bile!
E unė smud tė hesht
Dua tė flas shqip
Tė jetoj shqip
Tė vdes shqip....
Bafti Krasniqi