shum fotot e bukura ju lumt![]()
Foto shume e mire Burim,qe nje koh se kam pa kete vend.
shum bukur vetem perpara me kan pormallu keto vende mu qe nuk jam linde aty por ata qe jan linde aty ndihem edhe ma keq se une ma paska marre malli shum me pa kete vende te bukur
Miftar.R falenderoi per kete postim.
Qfare Gjelbrimi sa i mir qka ashte mir tash me kan atje o Zot . Vetem Perpara Burim shum mir falm per mundesit qe jeni tu i ba per neve ketu ne Mergim .
Miftar.R falenderoi per kete postim.
Tung Kapiti!
Pƫrshƫndetje nga Hyseni-Tupallƫ!
Xhamia e Sjarines e ndertuar ne vitin 1887 nderkaq u renovua disa her heren e fundit u renovua ne vitin 2007,nderkaq permes zmadhusve te zerit per her te par Ezani nga Xhamija ndegjohet ne disa vise si ne Sjarin,Banje te Sjarines Svirce e tjer.Xhamin e Renovoj me mjete vetanaka Agim Ukiqi pronar i Villa Zoja ne Banje te Sjarines.
Fotografia eshte realizuar nga antari i Forumit Gonni,
Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga Burim.U : 06-20-2008 nė 02:34 PM
Pershendete kjo foto ƫsht e huazuar te pakten te ceket zoti Burim
se ku po mbetet drejta e autorit.
Nuk e di per cilen foto eshte fjala zotri Gonni,une shumicen e Fotografive i relaizoj vet e ka ndonje qe i realizojn miqt e shokt e mi e qe mi dergojn.Trego per cilen fotografi eshte fjala e ateher mund te jap pergjigje per secilen fotografi qe un e kam postue ketu.
fjala ƫshtƫ per gjamin e sjarines ku kjo foto gjendet edhe ne gugull erth e pranuar kshtu qƫ skam kudershtim po vetem te ceket huazim po qe se autori nuk ta dergon vet ose e poston .Se sendet te pervehtsohen .kshtu qe me ka vra ma shum logoja e forumit se sa fotografia se mun me na dal qe une e kam marr prej teje.
Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga agent : 06-19-2008 nė 10:19 PM
007