23Mars2018

KRYESIA E KLUBIT TË VENDLINDJES “TROJET” NJOFTIM

 

Në marrëveshje me anëtarësinë e gjerë, lëshon këtë

NJ O F T I M

Njoftohen anëtarët e Klubit të vendlindjes “Trojet” dhe bashkatdhetarët tanë këtu, në vendlindje dhe në diasporë, se të shtunën, më 10.12. 2016, në orën 16,00, në Lokalin PPM, të bashkëvendësit tonë Ukaj,  që gjendet afër Ngrohtores së qytetit në Prishtinë,në kuadër të aktiviteteve të fundvitit do të mbahet takimi i radhës i Kryesisë, me këtë

R e n d  d i t e

-         Shënimi i 25 – vjetorit të themelimit të Klubit të vendlindjes “Trojet”,

Takimi do të jetë i hapur për të gjithë të interesuarit, do të ketë karakter pune dhe do të organizohet edhe një koktej rasti.

Prishtinë, më 7.12.2016     

                                                  Kryetari                

                                                  I KRYESISË SË KLUBIT “TROJET”

                                                  Bislim Musliu, d.v.