19Shkurt2018

Ka ndërruar jetë, Demë Kadriu nga Tupalla

Fushë Kosove, 27 shkurt(medvegja.net)

Me dhembje e pikëllim të thellë njoftojmë miqtë, dashamirët dhe farefisin se sot, ndërroi jetë Demë Kadriu. Varrimi i të ndjerit bëhet nesër(e diele) më 28 shkurt 2016 në ora 16:00 në varrezat e Tupallës së Medvegjës.

Si pasoj e goditjes nga nje vetur, sot gjatë pasditës në Fushë Kosovë, ka ndrruar jetë Demë Kadriu nga fshati Tupallë te komunës së Mesvegjës.

Redaksia e Lajmeve në medvegja.net i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes KADRIU, duke e lutur Zotin e Madhërishëm që të zbus dhembjen për familarët, ndërkaq të ndjerin ta mëshiroj!

Ka ndërruar jetë, Lulzim Sahiti nga Llapashtica

Medvegjë, 20 shkurt(medvegja.net)

Me dhembje e pikëllim të thellë njoftojmë miqtë, dashamirët dhe farefisin se sot, ndërroi jetë Lulzim Sahiti vëllai i ish kryetarit dhe zvkryetarit Florim Sahiti. Varrimi i të ndjerit bëhet sot(e shtune) më 20 shkurt 2016 në ora 14:00 në varrezat e Llapashticës së Medvegjës.

Redaksia e Lajmeve në medvegja.net i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes SAHITI, duke e lutur Zotin e Madhërishëm që të zbus dhembjen për familarët, ndërkaq të ndjerin ta mëshiroj!

Ka ndërruar jetë Hisen Osmani nga Medvegja

Redaksia e Lajmeve në medvegja.net i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Osmani, duke e lutur Zotin e Madhërishëm që të zbus dhembjen për familarët, ndërkaq të ndjerin t'a mëshiroj!