19Shkurt2018

Hapet Konkursi Ndërkombëtar për Projektidenë për “Xhaminë Qendrore të Prishtinës”

konkursi

Kryesia e Bashkësisë Islame e Republikës së Kosovës, njofton opinionin e gjerë dhe të gjithë të interesuarit se  nga dita e sotme, 7 dhjetor 2012, ka shpallur të hapur Konkursin Ndërkombëtar, për hartimin e projektidesë arkitektonike për “Xhaminë Qendrore të Prishtinës”.

Ftojmë profesionistët e arkitekturës që janë të gatshëm të marrin përsipër sfidën e këtij projekti madhor, që do të lë gjurmë të rëndësishme në Kosovë, të marrin pjesë në këtë konkurs projektimi. Të dhënat për regjistrim, si dhe materialet e nevojshme për pjesëmarrje në konkurs gjenden në faqen zyrtare të konkursit: www.cmprcompetition.com