19Shkurt2018

Top 10-të skuadrat që shpenzuan këtë verë

Skuadrat e mëdha evropiane as këtë afat kalimtar nuk kursyen për t’u përforcuar dhe për të sjellë emra të rinj në skuadrat e tyre, pavarësisht shumës së tyre.

Edhe këtë herë janë skuadrat angleze më aktive në tregun e transferimeve, të ndjekura nga Barca dhe Reali, e po ashtu nga PSG-ja e Francës. Ndërsa, futbolli italian vazhdon të përballet me krizë financiare, pasi që asnjë skuadër nga ky vend, nuk bënë pjesë në top-10.

 

Kjo është lista e dhjetë skuadrave që kanë shpenzuar më shumë në këtë afat kalimtar:

 

Barcelona , 153 milionë
Liverpooli, 131 milionë
Real Madrid, 120 milionë
Atletico Madrid, 101.5 milionë
Chelsea, 93.5 milionë
Arsenal, 77 milionë
Manchester United, 73.5 milionë
Manchester City, 65.5 milionë
Southampton, 58 milionë
PSG, 49.5 milionë.