19Shkurt2018

Një e treta e shqiptarëve e përdorin Facebook-un

Tiranë, 5 korrik - Të paktën një ndër tre shqiptarë përdor rrjetin social Facebook.

Sipas portalit të specializuar për statistika, internetworldstats.com, përhapja e Facebook në Shqipëri në fund të tremujorit të parë të këtij viti ka arritur shifrën e rreth 35 %.
 

Vazhdo leximin...

Microsoft ka prezantuar Windows Phone 8

Microsoft ka publikuar detajet e para të sistemit operativ Windows Phone 8, më herët i njohur edhe me emrin kodues Apollo. Ajo çka është revolucionare te WP8 është Windows 8 kernel, I cili është i njëjtë edhe për desktopin Windowsin 8 dhe versionin e tij RT, çka do të thotë që PC-të, laptopët dhe telefonat do të kenë platformë të përbashkët me çka do tu thjeshtësojë programerëve krijimin dhe zhvillimin e aplikacioneve dhe si pasojë do të ketë sinkronizim më i thjesht në mes pajisjeve. Këtë platformë të plotë në fakt e ndryshon nga thelbi, ndërsa sipas fjalëve të njerëzve nga Microsoft kjo do të reflektojë shkëlqyeshëm në grafikë dhe lojëra.

Vazhdo leximin...

Samsung sjell Android 4.0 në tabletët Galaxy Tab

Me sa duket, tabletët e fundit të Samsung, Galaxy Tab, përkatësisht Samsung Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1 do të marrin azhurnimin e ri të platformës së Google, Android, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Vazhdo leximin...