19Shkurt2018

Sistemi "Siri" nga Apple në 9 kompani të veturave

Kompania Apple ka për qëllim që 12 muajt e ardhshëm të integrojë sistemin e saj Siri në vetura që prodhohen nga Audi, BMW, Chrysler, General Motors, Honda, Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz dhe Toyota.

Vazhdo leximin...

Microsoft prezanton “vrasësin” e Ipad-it

Pas më shumë se 30 vjetësh përpjekjet e “Microsoft-it” duke se më në fund e ka gjetur çelësin për të hyrë fuqishëm në tregun e tabllove, Gjiganti i softuerëve synon ti japë fund hegjemonisë së”Ipad-it” dhe “Android-it” me tabletën

e vet të quajtur”Microsoft Surface”.

Vazhdo leximin...